€1.199 incl. BTW

KSR Moto Cracker

Deze nieuwe Cracker van KSR Moto ademt klasse en met zijn mooi rond design is dit een blikvanger! ideaal om woon, werk – en schoolverkeer mee te doen.

Met zijn 4takt motor ligt zijn verbruik zeer laag en goedkoop in onderhoud.
Met zijn ruime koffer die ruimte bied voor verschillende spullen.

2 Jaar Fabrieks GARANTIE !!!
A en B klasse

 • DSC_0001
 • DSC_0007
 • DSC_0006
 • DSC_0005
 • DSC_0003
 • DSC_0008
 • DSC_0011
 • DSC_0013
 • DSC_0015
 • DSC_0016
 • DSC_0019

€1.399 incl. BTW

KSR Moto Toxic

Deze nieuwe Toxic van KSR Moto ademt sportiviteit en met zijn mooi strak design is dit een blikvanger! ideaal om woon, werk – en schoolverkeer mee te doen.

Heeft 12 inch velgen, alu voetplaten, led pinker en Sportieve krul uitlaat.
Met zijn ruime koffer die ruimte bied voor verschillende spullen.
A en B klasse

2 Jaar Fabrieks GARANTIE !!!

€ 1.699 incl. BTW

KSR Moto Demonio

De Demonio is de supersportscooter in het KSR MOTO gamma. Dergelijke dynamische vormen vinden we meestal alleen terug bij topmotorfietsen. Nog sensationeler kan bijna niet meer!

Het is zo goed als een understatement om deze scooter een sportieve scooter te noemen. “Super sportieve scooter” dekt de lading beter. Scherpe randen, ongewone lijnen, de “kwade blik” van de smalle koplampen,…. – geen andere scooter uit deze klasse is zo dynamisch als deze.

Deze super sportieve scooter heeft geen overdreven coverstickers nodig, het volstaat om degelijke typeaanduidingen te geven van dit onvergelijkbaar sportieve basismodel.

Ondanks het sportieve karakter biedt de Demonio veel ruimte voor rijders met een grotere gestalte en staat hij in elke situatie garant voor wendbaar en veilig rijplezier.

De KSR MOTO Demonio is verkrijgbaar met motoren van zowel 50 cc als 125 cc. In beide gevallen gaat het natuurlijk om moderne, uitstootarme viertaktmotoren die voldoen aan de Euro 4-emissienorm.

€ 1.399 incl. BTW

KSR Moto RS 8000

De vlotte KSR MOTO RS 8000 50 is de ideale sportscooter voor de stad: compact, wendbaar en met een modern, dynamisch design.

De grootstad is het territorium van de wendbare KSR MOTO RS 8000 50. Het compacte ontwerp en de sprankelende maar zuinige viertaktmotor beloven puur rijplezier in de stadsjungle. Smalle straatjes en scherpe bochten – daar houdt deze sportieve scooter van – en net daarom zal jij van deze scooter houden.

De vloeiende, dynamische vormen en de rode kleuraccenten die ook terug te vinden zijn in de handgrepen en op de zitting, maken duidelijk waarvoor deze scooter is gemaakt: elke dag sportief en stedelijk rijplezier!

De moderne, uitstootarme viertaktmotor voldoet natuurlijk aan de strenge Euro 4-emissienorm.

€ 1.399 incl. BTW

KSR Moto Cruzer

De klassieke scooter KSR MOTO Cruzer 50 overtuigt met zijn tijdloze, elegante vormen en vakkundig verchroomde accenten. Een betrouwbare vriend in het stadsverkeer!

De nieuwe KSR MOTO Cruzer 50 is het ideale stadsvoertuig voor iedereen die van het leven op twee wielen wil genieten.

Deze klassieke scooter combineert klassieke, gebogen vormen met moderne, zuinige viertakt-technologie die uiteraard voldoet aan de Euro 4-emissienorm. De vakkundig aangebrachte chroomdelen zorgen voor tijdloze elegantie. Het bruine zadel verschaft de bescheiden zwarte laklaag een edele toets. Kortom: de Cruzer 50 is een betrouwbare vriend in de stad die u bij elke leuke tocht nog meer zult waarderen

€ 1.399 incl. BTW

KSR Moto Pandora

De vertrouwde bestseller KSR MOTO Pandora 50 vertegenwoordigt het instapmodel in het assortiment van KSR MOTO. De scooter heeft een gunstige prijs maar overtuigt nog steeds met veel hoogwaardige details.

De vertrouwde scooter ,KSR MOTO Pandora 50cc, vertegenwoordigt het instapmodel van het KSR MOTO gamma. Zoals gebruikelijk bij KSR MOTO betekent “gunstige prijs” echter geenszins “goedkoop”. De dynamische vormen en elegante matte afwerking geven deze scooter zijn uniek karakter. Details zoals een geperforeerde wave disc schijfrem aan de voorzijde, LED zijverlichting en geïntegreerde richtingaanwijzers stellen verschillende duurdere scooters visueel in de schaduw. Men hoeft zich er dan ook niet over te verwonderen dat de KSR MOTO Pandora 50 in veel landen tot de bestsellers behoort.

In 2018 wordt de populaire scooter uitgerust met een nieuwe, uitstootarme viertaktmotor die uiteraard voldoet aan de strenge Euro 4-emissienorm.

€ 1.599 incl. BTW

KSR Moto Sirion

De Sirion sportscooter is al jaren één van de populairste sportscooters. Geen wonder aangezien veel “tuning extra’s” standaard zijn op de Sirion en uiteraard ook gehomologeerd zijn!

Voor iedereen die op zoek is naar een scooter met sportief design is de KSR MOTO Sirion 50cc al jaren de beste keuze. Naast zijn unieke, dynamische vorm is de Sirion ook uitgerust met een uitgebreide reeks functies. De Sirion wordt standaard geleverd met een aantal functies die bij andere sportscooters achteraf moeten worden toegevoegd onder de vorm van tuning-onderdelen: geperforeerde wave disc schijfremmen, toepassingen in chroomlook, aluminium treeplanken, een zadel met rode naden en nog veel meer. Alles is uiteraard gehomologeerd en dus 100% legaal.

Als u een heleboel sportieve extra’s als standaarduitvoering wenst, dan kunt u niet voorbij aan deze “all-inclusive sportscooter”.

Vanaf 2018 wordt ook de Sirion 50 geleverd met een moderne, zuinige viertaktmotor die uiteraard voldoet aan de Euro 4-emissienorm.

€ 1.599 incl. BTW

KSR Moto Classic

Klassiek zonder kitsch – dat is de belofte van de elegante KSR MOTO Classic, die verkrijgbaar is met zowel 50cc als 125cc motoren.

Bij de klassieke scooters speelt de KSR MOTO Classic een bijzondere rol. Dit wordt duidelijk door zijn unieke vorm: Vakkundig getekende hoeken en randen en het vermijden van overdreven verchroomde kitsch belichamen de ware betekenis van de klassieke stijl: tijdloosheid en klasse.

De Classic geeft ook blijk van eigentijdse moderniteit, bijvoorbeeld met de geïntegreerde richtingaanwijzers. Zowel de uitvoering van 50 cc als die van 125 cc beschikken over een moderne, zuinige viertaktmotor die uiteraard voldoet aan de strenge Euro 4-emissienorm.

Bijgevolg is de KSR MOTO Classic een tijdloze scooter die vele jaren rijplezier bezorgt.