Thinking of the old times when it was all better? Ride the newest Royal Enfield and relive.

€ 6.399 incl. BTW

Continental GT

De Continental GT is geïnspireerd door de cafés in de jaren 1960 in vorm en simpliciteit, vangt het gevoel van vrijheid, plezier en reactiviteit. Het traditionele vakmanschap en de moderne technologie zorgen voor een perfecte balans tussen de bestuurder, de machine en het terrein. Het is de lichtste, snelste, krachtigste Royal Enfield in de productie. Het hart van de Continental GT is de herverfde 535cc luchtgekoelde ééncilinder, met een herschikt ECU om punch en reactiviteit te leveren die zo belangrijk zijn voor de café racer.

Royal Enfield heeft ook nauw samengewerkt met Harris Performance op het chassis om het nieuwe dual cradle frame van de Continental GT te creëren. Gecombineerd met een nieuwe vork van 41 mm en dubbele achter schokdempers “Paioli”reageert het chassis vanzelfsprekend op de verzoeken van de piloot. De “Pirelli Sport Demon” banden en de “Brembo” remmengecombineerd met ABS dragen bij aan deze uitstekende grip.

De motor is een door brandstof ingespoten 535 cc eenheid Construction Engine met een vermogen van 29,1 bhp, ofwel 21 kW en een koppel van 44 Nm. De Continental GT heeft extra reactievermogen, stootkracht en wendbaarheid dankzij het lichtere vliegwiel en dankzij de verhouding vermogen/gewicht dat ook verbeterd is. De Tweaked Exhaust biedt superieure prestaties en bezit het kenmerkende gebrul van de motor. De New Age-technologie en het traditionele Royal Enfield-erfgoed zijn samengebracht waardoor de Continental GT er geweldig uitziet.

 • BlackGT-site-rightside
 • BlackGT-site-leftside
 • Details Continantal GT
 • royalenfield-himalayan-bike-5
 • royalenfield-himalayan-bike-1
 • royalenfield-himalayan-bike-7

€ 4.799 incl. BTW

Plus €199 rijklaarmaakkosten

Himalayan

De meest veelzijdige motorfiets van Royal Enfield. De langdurige vering, de natuurlijke verticale rijstand en de duurzame en modulaire motor zorgen voor een comfortabele rit voor u – zowel op als van de weg.

Alle sommen en onderdelen van de Royal Enfield Himalayan werken in perfecte harmonie om de energie van de grond te gebruiken. Een geaarde positie, veld geteste ophanging, dual-use bandengecombineerd met flexibele hantering betekent dat de Himalayan alle off-road omgevingen kan benaderen.

€ 6.349 incl. BTW

Classic Chroom 500

Gewapend met een krachtige 500cc motor met brandstof geïnjecteerd en gekleed in een na-oorlogse stijl van ontwapende beroep, belooft deze motorfiets de meest begeerde in de geschiedenis van Royal Enfield te zijn.

Voor degenen die alles willen. Macht, brandstofeconomie, betrouwbaarheid en eenvoud van een klassieke stijl die nooit eerder gecombineerd werd. Classic Chroom laat de hoofden draaien niet omdat hij wil maar omdat het niet anders kan. U zult genieten van het ritme, niet alleen voor de muziek die het creëert, maar ook voor het gevoel van kracht in combinatie met kracht die het belichaamt. De Classic Chroom is standaard een 2 zitter.

Het uitzicht is simpelweg beter als je op een Royal Enfield 500 Classic Chroom zit – op de weg of van de weg. Er valt niets meer over te zeggen. 

 • classic-chrome-green
 • classic-chrome-green-leftside
 • classicchrome_slant-rear_black_600x463_motorcycle
 • classic500_right-side_silver_600x463_motorcycle
 • classic500_right-side_black_600x463_motorcycle
 • classic500_right-side_tan_600x463_motorcycle

€ 6.099 incl. BTW

Classic 500

Gewapend met een krachtige 500cc motor met brandstof geïnjecteerd en gekleed in een na-oorlogse stijl van ontwapende beroep, belooft deze motorfiets de meest begeerde in de geschiedenis van Royal Enfield te zijn.

Voor degenen die alles willen. Macht, brandstofeconomie, betrouwbaarheid en eenvoud van een klassieke stijl die nooit eerder gecombineerd werd. Classic laat de hoofden draaien niet omdat hij wil maar omdat het niet anders kan. U zult genieten van het ritme, niet alleen voor de muziek die het creëert, maar ook voor het gevoel van kracht in combinatie met kracht die het belichaamt.

Het uitzicht is simpelweg beter als je op een Royal Enfield 500 Classic zit – op de weg of van de weg. Er valt niets meer over te zeggen. 

€ 6.149 incl.BTW

Classic Battle Green

Battle Green, de Royal Enfield Classic Battle Green wordt geleverd met een verf ontwerp van de oorlogstijd, een tijd waarin de Royal Enfield-motorfietsen hun mogelijkheden en nut in de strijd hebben bewezen door onberispelijke service aan de soldaten. Voor een verjongde look en stijl kunt u alleen vertrouwen op een echte Royal Enfield: een luchtgekoelde eencilinder motor, 1950’s stijl gereedschapskisten en nacelle, traditioneel verfontwerp en gepolijste motorcomponenten, dit motorfiets is klaar om u de plezier van moderne motorrijders te brengen, terwijl u de aura van de klassieke eeuwige stijl weerspiegelt.

 • militarygreen_right-side_600x463_motorcycle
 • military_left-side_600x463_motorcycle
 • desertstorm_right-side_600x463_motorcycle
 • desertstorm_left-side_600x463_motorcycle

€ 6.149 incl. BTW

Classic Desert Storm

De Storm Desert Classic wordt geleverd met een “zand” verfontwerp dat de oorlogs-tijd herinnert, toen de Royal Enfield-motorfietsen hun vermogen en nut in de strijd bewezen door onberispelijke service te leveren aan soldaten die geconfronteerd werden met de moeilijke omstandigheden van de woestijn. Voor een verjongde look en stijl kunt u alleen vertrouwen op een echte Royal Enfield: een luchtgekoelde eencilinder motor, 1950’s stijl gereedschapskisten en nacelle, traditioneel verfontwerp en gepolijste motorcomponenten, deze motorfiets is klaar om u het plezier van moderne motorrijders te brengen, terwijl u de aura van de klassieke eeuwige stijl weerspiegelt.

INTRODUCTION TEXT

Some Feature

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

INTRODUCTION TEXT

Some Feature

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

 • BlackGT-site-leftside
 • BlackGT-site-rightside
 • Details Continantal GT
 • royalenfield-himalayan-bike-5
 • royalenfield-himalayan-bike-1
 • royalenfield-himalayan-bike-7